Wie zijn wij

Gebelddoor.nl is in 2017 ontstaan. Ik werd gebeld door een onbekend nummer. Het telefoonnummer heb ik online geprobeerd te achterhalen. Helaas was er helemaal niks over het vreemde nummer te vinden. Zo ben ik op het idee gekomen gebelddoor.nl te starten.

Gebelddoor.nl is gemaakt voor iedereen die wil achterhalen wie er achter een onbekend nummer zit. Op gebelddoor.nl kan iedereen zijn of haar ervaring met de onbekende nummers achterlaten. Zo kunnen de ervaringen, zowel positief als negatief, gedeeld worden met iedereen die gebelddoor.nl bezoekt.

Het kan voorkomen dat je een onbekend nummer zoekt waarbij nog geen ervaring achtergelaten is. Wij vragen je jouw ervaring achter te laten, zodat deze zoveel mogelijk met iedereen gedeeld kan worden. Zo kunnen wij samen mensen op de hoogte brengen van onveilige maar ook veilige nummers.

De ervaringen bij de telefoonnummers modereren wij. Er komen dagelijks vele ervaringen bij. Daar zijn wij heel erg blij mee. Hoe meer ervaringen erbij komen, des te beter kunnen wij iedereen informeren of een nummer veilig of onveilig is.

Het kan zijn dat ervaringen aangepast of zelfs verwijderd worden naar aanleiding van de inhoud van deze ervaring of op verzoek. Wij streven ernaar dat de inhoud van de ervaringen beschaafd zijn. Beledigingen en andere ongeschikte inhoud zullen wij censureren of verwijderen.

Wie zijn wij? | Microsoft fraude | Netnummers | Overzicht landnummers buitenland | Privacy | Contact
Ruftan.de Llamado por

© 2017 - 2019 Gebeld door.nl